Indische gerechten

Als 'pinda' ontkom ik uiteraard niet aan de Indonesische keuken! En voor mij is dat absoluut geen straf! Ik hou van rijst, ik hou van het koken, ik hou van het uitproberen en ik hou van de gezelligheid bij het opeten van al het lekkers!

De Indische keuken is ontzettend divers. Het gaat van rund tot kip, van zout tot zoet en van scherp tot mild.

In mijn huis heeft ook iedereen zijn favoriet. Mijn dochter is gek op gebakken kippetjes en spekkoek, mijn vriend is gek op rendang en ik ben gek op sambal goreng tempéh en daar horen natuurlijk heerlijke telor masak ketjap bij! 

Voor mij is het niet per definitie vlees en mijn motto hoe scherper hoe beter. 

Tussen deze gerechten staan bovenstaande recepten, maar heel soms speel ook ik een beetje vals. Je kunt namelijk ook kant en klare boemboe halen. Deze hoef je alleen nog maar 'bij' te kruiden. Heel handig wanneer je niet zoveel tijd hebt (of niet alle ingrediënten kan vinden).

Vooral bij deze gerechten geldt: bij vragen gewoon mailen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb