Indiase curry met aardappel en bloemkool
Bron: Albert Heijn
Ingrediënten:
- 500 gr vast kokende aardappelen
- 1 bloemkool
- 4 tomaten
- 2 el milde Indiase curry pasta
- halve tuinkruidenbouillon tablet
- 250 ml kraanwater
- 4 middelgrote eieren
- 2 tl gemalen komijn
- 150 gr Griekse yoghurt
Bereidingswijze:
- Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de tomaten in blokjes.
- Verwarm in een hapjes pan de curry pasta. Schep de bloemkool, aardappel en tomaten erdoor en bak ongeveer 2-3 minuten. Voeg het bouillontablet en het water toe en laat de curry 15-20 minuten afgedekt sudderen tot de de aardappelen en groente gaar zijn.
- Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken, pel ze en halveer ze. Leg de eieren even bij de curry in de pan.
- Rooster de komijn in een steelpan zonder boter of olie tot deze gaat geuren.
- Schep de curry in een diep bord.
- Doe de yoghurt in aparte schaaltjes en sprenkel hier de komijn overheen.
Tip: Lekker met een stuk naanbrood.
Maak jouw eigen website met JouwWeb