Tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette
Bron: Albert Heijn
Ingrediënten:
- 250 gr tagliatelle
- 1 courgette
- 300 gr zalmfilet
- 2 el milde olijfolie
- 200 gr zuivelspread
- 25 gr verse bieslook (fijn gesneden)
- 1 citroen
Bereidingswijze:
- Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking en snijd ondertussen de courgette en zalm in blokjes van 1 cm.
- Verhit in een pan met antiaanbaklaag de olijfolie en bak de courgette ca. 2 min.
- Voeg de zalm toe en bak 1 min. mee.
- Blus het af met 100 ml. kookvocht uit de pan met pasta.
- Voeg de zuivelspread toe en verwarm eventjes.
- Zet het vuur uit en laat de zuivelspread smelten.
- Meng de bieslook erdoor.
- Giet de pasta af en en meng deze door de saus en breng het op smaak met citroensap, peper en zout.
Maak jouw eigen website met JouwWeb