Tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette

Bron: Albert Heijn

Ingrediënten:

  • 250 gr tagliatelle
  • 1 courgette
  • 300 gr zalmfilet
  • 2 el milde olijfolie
  • 200 gr zuivelspread
  • 25 gr verse bieslook (fijn gesneden)
  • 1 citroen

 

Bereidingswijze:

  1. Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking en snijd ondertussen de courgette en zalm in blokjes van 1 cm. 
  2. Verhit in een pan met antiaanbaklaag de olijfolie en bak de courgette ca. 2 min. 
  3. Voeg de zalm toe en bak 1 min. mee. 
  4. Blus het af met 100 ml. kookvocht uit de pan met pasta.
  5. Voeg de zuivelspread toe en verwarm eventjes. 
  6. Zet het vuur uit en laat de zuivelspread smelten. 
  7. Meng de bieslook erdoor.
  8. Giet de pasta af en en meng deze door de saus en breng het op smaak met citroensap, peper en zout.