Gevulde courgette
Ingrediënten:
- 1 courgette
- 200 gram gehakt
- kleine ui
- paprika
- teentje knoflook
- snufje zout
- snufje peper
- snufje chilipoeder
- tomatenpuree (naar smaak)
- geraspte kaas
- olijfolie
Bereiding:
- verwarm de oven voor op 180 graden
- Snijd de courgetten in de lengte door en hol deze met behulp van een lepel uit.
- Pers de knoflook, snijd de ui fijn en snijd de paprika in blokjes.
- Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjes pan.
- Doe de knoflook en ui in de pan en bak tot de ui glazig wordt.
- Voeg de gehakt toe en roer de kruiden erdoor.
- Wanneer de gehakt bijna gaar is doe je de paprika er bij en bak je deze nog 2 minuten mee.
- Voeg als laatste de tomatenpuree toe en bak deze ook nog ongeveer 2 minuten mee.
- Vul de courgette en leg deze in een ovenschaal.
- Bestrooi met geraspte kaas
- Zet ongeveer 20-25 minuten in de oven.
Maak jouw eigen website met JouwWeb