Spaghetti met kastanjechampignons

Bron: Albert Heijn

Ingrediënten:

  • 750 gr kastanjechampignons
  • 3 el olijfolie
  • verse peterselie (pot)
  • 400 ml kraanwater
  • 70 g spaghetti con fungi mix
  • 300 gr spaghetti
  • 400 gr verse broccoli

 

Bereidingswijze:

  1. Snijd de champignons klein.
  2. Verhit olie in een pan en bak de champignons 15 minuten op middelhoog vuur. 
  3. Snijd de peterselie fijn.
  4. Voeg het water, de mix en de helft van de peterselie toe aan de champignons.
  5. Breng het aan de kook en laat ca. 5 minuten koken.
  6. Kook ondertussen de spaghetti gaar en kook de broccoli in 5 min. beetgaar.
  7. Schep de broccoli door de saus en schep daarna de spaghetti door de saus.
  8. Bestrooi op het laatst weer met peterselie.